Actualitate

Fost comisar șef din IPJ Gorj, după vandalismul din curtea Poliției: Incompetență!

"Incompetență!" Așa descrie, pe scurt, un fost comisar șef din Poliție ce s-a întâmplat în curtea instituției în această săptămână. O femeie cu probleme psihice a sărit gardul și a vandalizat zece mașini de Poliție. Le-a tăiat cauciucurile și le-a luat plăcuțele de înmatriculare. 

 

 

Daniel Răduțoiu, fost comisar-șef la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Gorj, a comentat acest incident care e de-a dreptul jenant și care face de râs instituția de la care toată lumea așteaptă "siguranță și încredere". 

 

"Cum e posibil asa ceva, ca intr-o institutie in care accesul se face in conditii speciale, unde se afla "Zone de securitate" o femeie si bolnava psihic sa escaladeze gardul institutiei sa stea acolo cel putin 15 -20 minute?? Raspunsul este unul singur: INCOMPETENTA!!!! 

 

Cum s-a ajuns aici??!! Raspunsul este foarte simplu! Institutie deprofesionalizata prin criteriile care stau la baza recrutarii, conducatori ai structurilor ajunsi ca sefi in baza meritelor, mai putin profesionale, lucratori din ce in ce mai putini care fac aceasta profesie din pasiune. Politia Romana a fost solicitata in 3 mari situatii: cazul Caracal, interventia de la Onesti si evenimentul de la Arad. Ati ramas corijenti domnilor si atunci de ce ne miram ca o femeie bolnava a patruns in inima Politiei gorjene", încheie Daniel Răduțoiu, fost comisar-șef la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Gorj.

 

IPJ Gorj a anunțat că a declanșat o anchetă internă să vadă de ce polițistii responsabili cu accesul și paza instituției nu au văzut, nu auzit nimic și nici nu au intervenit.

Vizualizări: 4,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: