Actualitate

Final de mandat pentru șefii Minprest

Ședința acționarilor Minprest va avea loc în data de 27 septembrie, aceștia urmând să aprobe încetarea mandatelor membrilor Consiliului de Administrație. Pe ordinea de zi a ședinței, mai figurează alte câteva puncte, acționarii urmând să numească alți membri ai CA, cu începerea mandatelor lor la cârma societății în data de 9 octombrie.

Acționarii vor numi în ședința din această lună și numirea unui nou președinte al Consiliului de Administrație. În prezent, șeful Consiliului de Administrație este Gheorghe Brânzan.

În Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor (AGOA) se va stabili remunerația noilor membrii CA și va fi aprobatăforma contractului de mandat și indicatorii de performanță financiari, aprobați pentru 2024.

De asemenea, în ședința AGOA, un alt punct vizează mandatarea reprezentantului Societății Complexul Energetic Oltenia S.A. - în calitate de acționar majoritar al societatii Minprest Serv S.A., în Adunarea Generala Ordinară a Acționarilor Minprest Serv S.A., pentru semnarea contractului de mandat cu membrii Consiliului de Administrație, acționarii vizând și prezentarea Raportului privind activitatea Consiliului de Administrație pcntru semestrul I al anului 2024.

 

”În cel mult 15 zile de la publicarea convocării, acționarii pot formula propuneri de candidaturi. În cerere vor fi incluse informații cu privirc la numele. localitatea de domiciliu și calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcția respectivă, conform prevederilor legale privind societățile.

Cea  de-a  doua  Adunare  Generala Ordinară  a  Acționarilor este stabilită pentru data de 8 octombrie 2024”, se mai arată în Convocatorul de ședință.

 

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: