Politică

Filmul în care PSD și PNL au respins deschiderea minei de grafit de la Baia de Fier

Deputatul de Gorj, Radu Miruță, a dat publicității imagini din Parlament, acolo unde PSD și PNL au votat împotriva deschiderii minei de grafit din Baia de Fier. Zilele trecute, șeful PNL, Nicolae Ciucă, s-a dus la mina de grafit, în campanie electorală, mințindu-i pe gorjeni că se ”bate” pentru ei…

 

”Pentru un context corect, trimit mai jos votul PSD-PNL impotriva inceperii exploatarii grafitului de la Baia de Fier.

 

Cand ii mai pe unii lideri PNL grăind despre grafitul din Gorj, aratati-le filmarea de mai jos. De doua ori, PNL cu fratii lor PSDisti, au respins proiectul de incepere a exploatarii grafitului de la Baia de Fier, depus de mine in Parlament.

 

Nu va faceti griji: capacitatea mea de a redepune este mai mare decat a lor de a respinge. Pana la urma ii vom invinge si cu asta si vom avea o fabrica de baterii in zona de sub munte a judetului Gorj. Aveti incredere!

 

Cam cu asta ma lupt de 4 ani in Parlament: cu politicieni din Gorj care sunt impotriva judetului care i-a trimis acolo, dar aici cotcodacesc toata ziua despre nimic. Baga capul in poza si devin agresivi cand li se pune oglinda in fata.

 

Pe 1 decembrie, le punem si noi votul in față, pentru toate minciunile, piedicile si dusmaniile manifestate impotriva Gorjului”, a precizat Radu Miruță în această dimineață.  

Trecând peste atitudinea partidelor de la guvernare,  liderii AUR și SOS  din Gorj sunt inexistenți și lipsiți de reacție. 

Vizualizări: 2,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: