Ultima oră

Fată de 17 ani, biciuită într-o staţie de autobuz!

O fată de 17 ani a fost biciuită în plină stradă de un tânăr care avea fața acoperită cu o cagulă, acesta fiind prins de polițiști după ce a fugit cu mașina.

Coșmar pentru o adolescentă de 17 ani, care aştepta în staţia de autobuz pentru a merge spre Sighetu Marmaţiei, când a fost atacată cu biciul de un tânăr care a purtat o cagulă pe faţă. Acesta conducea o maşină de teren a oprit în zona respectivă şi s-a năpustit asupra ei, aparent fără niciun motiv.  A lovit-o peste braţe, corp şi spate cu un bici, după care s-a urcat la volan şi a dispărut.

Minora a cerut ajutor la 112, iar un echipaj de poliţie a ajuns imediat la faţa locului. Fata a povestit ce a păţit şi în scurt timp a fost identificat şi autorul. Este vorba de un tânăr de 18 ani din Câmpulung Tisa cu care fata ar fi avut în trecut mai multe divergenţe.

Tânărul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Victima a fost internată după câteva ore la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei.

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: