Social

Fără Zilele Comunei în Dănești

Autoritățile din Dănești nu mai organizează, în acest an, Zilele Comunei. Anunțul a fost făcut de primărie pe Facebook. Este invocat faptul că instituția este condusă acum de un primar interimar si că edilul ales va fi instalat în funcție în toamnă astfel că nu e timp suficient pentru pregătirea Zilelor Comunei. 

 

"Datorită problemelor întâmpinate și a faptului că în prezent există un interimat la conducerea comunei noastre, deoarece noul Primar urmează să fie investit în funcție la sfârșitul lunii septembrie, nu vom putea organiza zilele comunei Dănești. 

   

Un astfel de eveniment trebuie pregătit cu câteva luni înainte, pentru că trebuie vorbit cu artiștii, cu comercianții și făcută publicitate, astfel încât să fie un spectacol pe măsura așteptărilor. 

   

Regretăm acest fapt, dar totodată vă promitem că începând de anul viitor, vom organiza neîntrerupt zilele comunei și vom face un eveniment mult mai frumos ca până acum. Vă rugăm să înțelegeți această situație, să nu vă supărați și să aveți încredere că vom continua să facem lucruri frumoase și utile pentru comuna Dănești", a anunțat primăria pe Facebook. 

 

Primăria Dănești a fost câștigată de Silviu Filip, cel mai tânăr primar din Gorj. Are 26 de ani și a candidat de la PSD după ce fostul edil Mădălin Paliță n-a mai putut intra în cursa electorală pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a lovit o funcționară de la Primăria Târgu Jiu.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: