Politică

Fantasmagoriile de la Albeni încă au ecou: E o mare mizerie!

Minciunile aruncate în campania electorală, în comuna Albeni, încă au ecou. Oamenii care au descoperit mârșăvia prin care viceprimarul de acolo voia să le ia votul oamenilor încă își fac cruce. E o mizerie să le promiți oamenilor că-i angajezi când nu ai nicio treabă cu fabrica, a reacționat și Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. 

 

Mai mult, viceprimarul din Albeni, care acum are atribuții de primar și candidează din partea PNL pentru încă un mandat, a folosit numele unei fabrici din Târgu-Cărbunești ca să pară credibil. Le-a promis mai multor oameni din comună că vor fi angajați acolo pe 26 iunie doar ca să le ia votul duminica viitoare. 

 

În realitate, fabrica nici nu e gata și când vor face anunțurile, cei de la această societate vor anunța oficial, nu vor pune pe cineva din Primăria Albeni se se ocupe de interviuri sau recrutări.

Situația incredibilă a fost comentată și de Cosmin Popescu. „Să folosești numele unui operator privat e o mare mizerie. Au pus o persoană să sune cetățeni din comună și să le spună că pe 26 iunie vor fi angajați. E o mare mizerie. Eu am discutat cu cei de la Soceram și ne-au spus că nu au demarat aceste proceduri. Sunt în procedura în care fabrica se construiește și se lucrează cu terți. Oamenii de acolo nu au nicio vină. Se vor face anunțuri publice de către societate, vor fi selectați oameni de la pază până la fluxul de producție, dar nu este acum. Ce au făcut ei este o mizerie, e inimaginabil. Ce facem? Ne trezim pe 26 iunie la poarta fabricii, când nu va fi nimeni să-i angajeze. Singurii implicați, ca autorități locale, am fost eu și primarul din Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău”, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj. 

 

Inepțiile au mers însă până la nivelul în care vicele ar fi chemat oameni în birou, a sunat un prieten, probabil, și de la celălalt capăt al firului mințind oamenii că este directorul fabricii, promițând localnicilor că vor fi angajați din 26 iunie. În realitate, e doar o încercare grosolană de manipulare a unor oameni disperați să găsească un loc de muncă pentru că în comuna lor autoritățile n-au fost în stare să facă nimic.

Vizualizări: 2,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: