Actualitate

Este convins că Plaveti a fost trimis să închidă CEO

Dan Plaveti a fost trimis special să închidă Complexul Energetic Oltenia! Declarația îi aparține fostului parlamentar de Gorj, Vasile Popeangă. Fostul deputat crede că Ministrul Energiei, Virgil Popescu, este cel care i-a trasat lui Plaveti această misiune pe vremea când conducea ministerul de resort. 

 

„Eu am spus-o de mai multe ori. Acest director general de la Complexul Energetic Oltenia a fost trimis special de fostul Ministru al Energiei, Virgil Popescu, să închidă această companie energetică, despre ce vorbim. Am mai vorbit și eu cu niște prieteni despre acest lucru”, spune fostul parlamentar Vasile Popeangă.

 

Popeangă a mai precizat că este convins de faptul că producătorul de energie de la Gorj se va închide și nimeni dintre factorii de decizie de la nivel județean nu se va implica în salvarea acestuia. Totuși, Planul de Restructurare de la Complexul Energetic Oltenia nu a fost semnat de Plaveti, însă acesta nici nu arată că are de gând să încerce o renegociere a planului alături de guvernanți. Singurele măsuri care par să fie respectate cu strictețe sunt cele care vizează închiderea capacităților companiei energetice, partea de investiții fiind uitată.

Vizualizări: 2,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: