Ultima oră

Dunărea Brăila – CSM Târgu Jiu, LIVE pe ProArena, azi, ora 17.30

 

CSM Târgu Jiu are meci azi în Liga Florilor pe terenul grupării Dunărea Brăila, într-un meci care contează pentru runda a 7-a. Meciul se vede pe Pro Arena și va începe la ora 17.30. 

Suporterii gorjeni au din nou ocazia să le vadă într-o transmisiune directă pe fetele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache. Pro Arena transmite confruntarea din Sala Dunărea, acolo unde CSM Târgu Jiu întâlnește ocupanta locului 8 în Liga Florilor MOL, Dunărea Brăila. Se anunță un meci greu pentru echipa noastră, dar fetele pregătite de Andrieș sunt pregătite pentru un rezultat pozitiv. Florența Dumbrăvean crede că o apărare cât mai bună și unitatea grupului pot face diferența într-o astfel de partidă, meci în care gruparea gorjeană nu poate beneficia de aportul a două dintre jucătoarele de bază: Maria Gavrilă și Ira Zinatullina. Pentru extrema echipei noastre, meciul de la Brăila este și un test foarte util în perspectiva partidelor extrem de importante care urmează după pauza competițională. 

Florența Dumbrăvean, CSM Târgu Jiu: ”Mergem la Brăila să ne continuăm parcursul bun la nivel de joc, la fel cum am avut și în etape precedente. Ne dorim să facem un meci cât mai bun și să ne pregătim pentru etapele viitoare care sunt foarte importante. Avem fete accidentate, dar ne dorim să practicăm un handbal foarte bun, să închegăm cât mai bine relațiile de joc, să fim o echipă. Brăila vine după un egal la Cisnădie și cred că nici moralul lor nu este unul bun. Chiar dacă ele joacă pe teren propriu, noi ne gândim să facem o figură cât mai frumoasă și să luăm puncte”.

 

Vizualizări: 62

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: