Social

Dumitru Leuștean: Avem multe proiecte importante pentru orașul Novaci

Proiecte importante vor prinde contur, în anii ce urmează, în orașul Novaci. Echipa condusă de primarul Dumitru Leuștean a reușit să întocmească documentațiile necesare pentru ca numeroase proiecte să primească finanțare, fie ea din fonduri naționale, fie din bani europeni.

 

 

 

În momentul de față se pune la punct infrastructura rutieră. De asemenea, se fac investiții la sistemul de alimentare cu apă, un aspect extrem de important dat fiind faptul că, așa cum se întâmplă și în perioada aceasta, multe localități din Gorj au de suferit din cauza secetei.

„Avem foarte multe proiecte la care lucrăm în momentul de față. Majoritatea sunt pe fonduri europene, fonduri pe care am reușit să le accesez împreună cu echipa primăriei Novaci. De exemplu, se lucrează la realizarea a 27 de kilometri de sistem de canalizare și la cei 50 de kilometri de sistem de alimentare cu apă. De asemenea, am reușit să obținem bani prin programul Anghel Saligny din care o să asfaltăm 14 kilometri de drumuri și o să realizăm două poduri. Toate aceste proiecte amintite vor aduce un plus de confort atât cetățenilor din orașul Novaci, dar și celor care ajung în zona noastră în calitate de turiști”, a declarat Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci.

 

 

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: