Politică

Drumuri sătești, asfaltate cu bani de la Guvern

Multe sate din Gorj se asfaltează cu bani de la Guvern. Sunt în toi lucrările de asfaltare în localitățile care au reușit să obțină fonduri prin Programul Național de Investiții.  

În comuna Polovragi, se toarnă asfalt deja pe ulița ce duce spre mânăstirea din localitate. 

„Suntem în lucrări de asfaltare pe "Anghel Saligny", alți opt kilometri. Punem al doilea strat în zona Valea Verde. Mai rămâne de așternut covor pe drumurile laterale pentru că ne vom duce până la ultima casă pe drumurile laterale. S-a pus primul strat de asfalt către Mânăstirea Polovragi și urmează în acest an, dacă e timp, să se toarne primul strat pe drumurile care duc la pensiuni tot pe acest proiect”, a declarat primarul din Polovragi, Gheorghe Epure.

Tot aici, autoritățile au în lucru și realizarea pistelor pentru biciclete, un lucru cerut atât de localnici, cât și de turiști. Banii pentru aceste investiții sunt alocați prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Tot prin "Anghel Saligny", sunt asfaltate mai multe drumuri sătești și în comuna Peștișani. Se lucrează de zor pe segmentele Hobița-Telești, Frâncești-Valea Mare.

Vizualizări: 428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: