Actualitate

Dovada incompetenței de la vârful Ministerului Energiei! Burduja vorbește de cinci grupuri și jumătate pornite la CEO! Compania are doar cinci capacități funcționale!

Sebastian Burduja, Ministrul Energiei, dă dovadă, încă o dată, dacă mai era nevoie, că habar nu are despre sistemul energetic din România. România se află într-o criză fără precedent din punct de vedere energetic, iar cei care se află în vârful trebii nu au cunoștință despre producătorii care au salvat de atâtea ori Sistemul Energetic Național.

Burduja a anunțat joi dimineața că, până, vineri, Complexul Energetic Oltenia va funcționa cu cinci grupuri și jumătate, în condițiile în care CE Oltenia are doar cinci grupuri care pot să funcționeze. Două la Rovinari, două la Turceni și unul la Ișalnița! „În mod special Complexul Energetic Oltenia, unde până vineri vom putea acționa cu cinci grupuri și jumătate, cum se spune, deci inclusiv Ișalnița”, a spus Burduja, care pare blocat încă în campania electorală din această vară.

Sindicaliștii se revoltă

Liderii de sindicat sunt și ei deranjați de afirmația lui Burduja și consideră că acesta nu cunoaște Coomplexul Energetic Oltenia. „Mai avem cinci grupuri care se mai pot salva în tot Complexul Energetic Oltenia. L-am auzit și eu pe domnul ministru care a spus că la CEO funcționează cinci grupuri și jumătate. Care Dumnezeului cinci grupuri și jumătate? Sunt două la Rovinari, unul în funcționare la Turceni și unul în rezervă și încă unul în rezevă la Ișalnița, astea sunt toate. Cinci! Grupul V de la Rovinari știu că nu este gata, ori este gata și nu știm noi?”, a spus liderul de sindicat de la Ișalnița, Nicușor Văduva.

Vizualizări: 2,381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: