Social

Două tinere din Gorj, medaliate cu aur la Campionatul european de canotaj

Două tinere din județul Gorj au fost medaliate cu aur la Campionatul european de canotaj, competiție ce are loc în Turcia. E vorba despre Daria Dinulescu, din Bumbești-Pițic, și Diana Sută, din localitatea Bîlteni.

 

"Bravo Daria, bravo copil minunat! Ieri, 8 septembrie 2024, consăteanca noastră Daria Dinulescu a cucerit două medalii de aur la Campionatul European de canotaj de la Edirne, Turcia, in cadrul probelor de dublu rame și 8+1.

 

Te felicit din suflet copil de aur și îți mulțumesc că ai pus locul tau natal pe harta competițiilor internaționale și a unor rezultate excepționale. Ești bucuria si mândria noastră și a familiei tale de cinste, și sunt sigură că nu peste mult timp va trebui sa îmi găsesc cuvintele pentru a-mi exprima satisfacția că un vlăstar al comunei noastre se va bate pentru culoarea de aur a victoriilor mondiale și olimpice! Noi, cei de acasă, vom fi mereu cu gândul și inima la sacrificiile și laurii meritelor tale. Felicitări, felicitări, felicitări", este mesajul transmis de Irina Cojocaru, primarul din Bumbești-Pițic.

Vizualizări: 787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: