Social

Două școli din Târgu Jiu intră în șantier

Liceul Tehnic Nr. 2 și Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea” din Târgu Jiu vor intra în șantier. Primăria vrea să facă lucrări de creștere a performanței energetice a celor două clădiri.

 

Pentru Liceul Tehnic Nr. 2, valoarea lucrărilor se apropie de șapte milioane de lei. Banii sunt din PNRR. „Se urmareste cresterea eficientei energetice a construcției cu funcțiunea de școală prin implementarea solutiilor propuse de imbunatatirea performantei energetice a anvelopei, imbunatatirea performantelor instalatiilor sanitare si termice, reducerea consumului de energie electrica pentru iluminat prin asigurarea de surse de energie din surse regenerabile”, transmite municipalitatea. 

Lucrări similare vor fi realizate și la Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea”. Prestarea serviciilor de proiectare, asistenta tehnica si execuţia de lucrări în vederea: cresterii eficientei energetice a imobilului în scopul reducerii emisiilor de carbon prin sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în clădirile publice; îmbunătățirea performanțeloe energetice; reducerea consumului termic.

În acest caz, discutăm de lucrări în valoare de peste 8 milioane de lei.

 

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: