Ultima oră

Două mașini s-au ciocnit la Țicleni. Update: Șase răniți!

Un grav accident a avut loc, în urmă cu puțin timp, în orașul Țicleni. Din primele date, două mașini s-au ciocnit și au acroșat doi pietoni care se aflau pe marginea drumului. 

 

Mai multe echipaje de prim ajutor și Poliția sunt la fața locului. 

Update

Polițiștii transmit că șase persoane au fost rănite.

"Polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au fost sesizaţi prin 112 de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe DJ 675 Țicleni a avut loc un accident rutier cu victime.

 

La faţa locului s-au deplasat polițiștii, constatând că în timp ce o femeie de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu ar fi efectuat o manevră de mers înapoi de pe un podeț, pentru a ieși în strada principală DJ 675, cu un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Bâlteni, care se deplasa pe DJ 675 Țicleni, din direcția Peșteana Jiu către Tg Cărbunești. 

 

În urma coliziunii microbuzul ar fi ricoșat în partea stângă a direcției de mers, ar fi acroșat un alt autoturism și ar fi lovit două persoane care se aflau pe acostament lângă ultimul autoturism. 

 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 53 de ani, din orașul Țicleni și a unui bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate, aflați pe acostament. 

 

De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, cât și a două pasagere din microbuz. 

 

La fața locului s-au prezentat echipaje de ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

 

Cu ocazia testării cu aparatul etilometru a conducătorilor auto rezultatul a fost negativ, la ambii conducători auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: