Eveniment

Două mașini s-au ciocnit la Scoarța

Un accident de circulație a avut loc și pe drumul național 67, în localitatea Scoarța. Două mașini au fost implicate în evenimentul rutier. Unul dintre șoferi a frânat să evite un pericol și a fost lovit de o altă mașină. 

 

Accidentul s-a petrecut în Copăcioasa. 

 

 

"Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 26 de ani, din Petroșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN-67-Copăcioasa, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa în aceeași direcție de mers, dar care a încetinit viteza de deplasare până la oprire, pentru a evita un pericol.

 

În urma impactului, a rezultat rănirea unei femei, de 20 de ani, pasageră în autoturismul oprit, care a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice", a transmis IPJ Gorj. 

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: