Social

Dotări de un milion de lei pentru școlile din orașul Novaci

 

Unitățile școlare din orașul Novaci vor beneficia de mobilier nou, echipamente digitale și materiale didactice menite să aducă o îmbunătățire semnificativă actului educațional. Valoarea proiectului depășește un milion de lei. 

Proiectul a fost scos la licitație, iar acum se așteaptă ofertele firmelor interesate.

„Obiectivul general constă în primul rând în asigurarea accesului elevilor din cadrul instituțiilor de învatamant din orașul Novaci la procesul de învățare în mediul școlar prin: dotarea sălilor de clasă cu echipamente TIC (informatice) necesare procesului didactic, înființarea/dotarea de laboratoare de informatică. În plus, prin proiect va fi asiguratăinfrastructura tehnologică la nivelul claselor din învațămantulpreuniversitar și a cadrelor didactice care vor dezvolta abilități în zona competențelor digitale, cu acces la platforme online dedicate, având la dispoziție resurse didactice digitale și multimedia optime. (...)

Prezentul proiect vizează și interesul strategic național, acela de a asigura în bune condiții desfășurarea activităților didactice, respectiv de a asigura desfășurarea în bune condiții a serviciului public de educație prin dotarea unităților de învatamânt preuniversitar de stat din ciclul preșcolar, primar și gimnazial cu echipamente IT, mobilier școlar și materiale didactice specifice necesare desfășurării activității didactice astfel încât orele de pregătire să se poată desfășura în conformitate cu standardele propuse de Ministerul Educatiei”, se arată în anunțul postat pe SEAP.

 

Vizualizări: 745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: