Social

Dotări de un milion de lei pentru școlile din Novaci

Investiții importante în școlile din orașul Novaci! Administrația locală a reușit să acceseze un proiect, în valoare de peste un milion de lei, dotarea cu echipamente IT și mobilier școlar. Proiectul a fost deja scos la licitație și se așteaptă oferte din partea firmelor interesate să participe.

 

Achiziția de echipamente IT pentru unitățile de învățământ din Orașul Novaci are drept sursă de finanțare Planul National de Redresare si Reziliență.

„Obiectivul general constă, în primul rând, în asigurarea accesului elevilor din cadrul instituțiilor de învățământ din Orașul Novaci la procesul de învățare în mediul școlar prin: - dotarea sălilor de clasă cu echipamente TIC (informatice) necesare procesului didactic - înființarea/dotarea de laboratoare de informatică. În plus, prin proiect va fi asigurată infrastructura tehnologică la nivelul claselor din învățământul preuniversitar și a cadrelor didactice care vor dezvolta abilitați în zona competențelor digitale, cu acces la platforme online dedicate, având la dispoziție resurse didactice digitale și multimedia optime”, se arată în anunțul postat de reprezentanții Primăriei Orașului Novaci.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 mai 2024.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: