Eveniment

Doi copii și o femeie, răniți într-un accident rutier

O șoferiță și doi copii, aflați pe bancheta din spate, a mașinii, au tras o sperietură soră cu moartea după ce anvelopa autoturismului a explodat. În urma acestui eveniment rutier, femeia a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe câmpul de pe marginea drumului. 

Polițiștii gorjeni au deschis un dosar penal în acest caz. 

„În după-amiaza zilei de 6 iulie 2024, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Căpreni, cu privire la producerea unui accident rutier cu victime. 

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 36 de ani, din Bustuchin, conducea un autoturism pe DN 67 Copăcioasa, din direcția localității Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, din cauza exploziei unei anvelope din partea din față a autoturismului, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard din plasă de sârmă, după care  s-a oprit pe un teren agricol.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto și a celor doi pasageri minori, în vârstă de 15 și 16 ani, care se aflau pe bancheta din spate, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, urmând să îi fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: