Social

Doar într-o singură zi se fac înscrieri în Programul Casa Verde Fotovoltaice! Banii dispar în timp record

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) demarează sesiunea de finanțare pentru înscrierea solicitanților persoane fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, începând cu data de 27 septembrie 2024, ora 10:00 și până la data de 08 octombrie 2024, câte o zi pentru fiecare regiune sau până la epuizarea bugetului aferent fiecărei regiuni.

 

Pentru un proces de înscriere cât mai eficient, fiecare regiune va avea o zi destinată înscrierii și nu trei zile cum a fost anul trecut, având în vedere faptul că banii alocați s-au epuizat de fiecare dată într-un timp record.

 

 

Perioada de înscriere persoane fizice pentru Regiunea Sud-Vest – județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea, este 7 octombrie 2024, iar bugetul alocat este 199.200.000. 

 

Potrivit unui comunicat de presă transmis de AFM, înscriere se face prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție pe site-ul www.afm.ro. 

 

 

 

Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: