Actualitate

Directorul Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, arătat cu degetul! Dan Ilieș: Și-a bătut joc de copii!

Marius Badea, director al Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu este arătat cu degetul de unul dintre cei mai importanți sportivi gorjeni.

Dan Ilieș spune că Badea a dorit să se răzbune pe primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și pentru asta i-a lăsat pe copiii care fac sport la CSM Târgu Jiu să se antreneze în frig în sala liceului în timpul iernii.

Ilieș afirmă că Badea a făcut acest lucru intenționat pentru că, în alte ocazii, când în sala respectivă erau prieteni de-ai lui, a pornit căldura. „Patru grupe de copii fac antrenament la Liceul Economic, dar nu pot să-l laud pe directorul de acolo, Marius Badea. Domnul director Badea trebuie să deconteze anumite lucruri pentru că a ales să se răzbune pe copii, iar copiii noștri au făcut toată iarna antrenamente la o temperatură de 14 – 15 grade Celsius și nu a dat drumul la căldură, iar părinții o să-l taxeze pentru aceste lucruri”, a spus Dan Ilieș, la TV Sud. Ilieș a mai precizat că instalația de încălzire funcționează la sala colegiului, iar căldura a fost pornită când veneau anumite vedete să joace fotbal. „Pentru unii s-a putut, când au jucat fotbal anumite vedete sau prietenii dânsului s-a încâlzit sala și pentru copiii care înghețau de frig, nu s-a putut. Vă dați seama unde s-a ajuns?”, a încheiat Ilieș.

 

Atitudinea ”vătăfului” Marius Badea este cel puțin una grobiană, dar acest lucru s-a datorat cel mai probabil ordinelor venite pe linia politică a liberalilor. Să te răzbuni pe niște copii care vin la antrenamente și să-i lași să se antreneze în frig pe timpul ierni, demonstrează că politica e mai importantă decât umanitatea, iar pentru Badea politica este mai importantă se pare, mai ales că doar ea l-a dus în scaunul de director.

Vizualizări: 2,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: