pamFLEȚI

Din ”Jurnalul de Ministru” al lui Burduja: Și-a scris numele de 74 de ori, numai săptămâna trecută

Ministrul Energiei Sebastian Burduja a anunțat că reia „seria jurnalelor” și, astfel, din ce a făcut săptămâna trecută aflăm că și-a scris numele de 74 de ori pe contracte de finanțare.

De asemenea, că a discutat despre ”viitorul CEO”, vizitând scurt două dintre termocentralele companiei, dar numai el știe ce înseamnă asta că nu a dat detalii. ”Viitorul CEO” rămâne, deci, o necunoscută pentru gorjeni, la fel ca ”multe altele” lucruri pe care le-a făcut ministrul fără ca noi să știm acum, dar poate ne pregătește o surpriză în viitor.

Ne mai spune că s-a apucat și de alergat, într-un cros care ar trebui să rezolve problema electricității a peste 5.000 de oameni care stau în întuneric. Nu ne spune însă și  când aceștia vor avea lumină. Lasă astfel de amănunte pentru ”jurnalele” viitoare.

”Una dintre valorile la care țin în mod deosebit este transparența. De la bun început, în orice funcție publică, am considerat că este o chestiune de normalitate și de bun simț să vă spun ce fac, alături de echipa mea, pentru a face din România un loc mai bun. 

Am reluat seria jurnalelor. Astăzi, noul episod din Jurnalul de Ministru, cu momentele principale de săptămâna trecută. Pe scurt:

1. Am semnat 27 de contracte de finanțare pentru modernizarea industriei românești (138,25 milioane de lei). 

2. Am semnat 25 de contracte pentru modernizarea rețelelor de distribuție, pentru o nouă sumă record: 3,5 miliarde lei. 

3. Am semnat încă 22 de contracte cu primarii și universități pentru producția de energie verde. 

4. Am fost la Hidrocentrala Porțile de Fier I, unde am făcut un pas important, semnând Memorandumul dintre România și Serbia pentru un nou gazoduct.

5. Am fost la Ișalnița și la Rovinari pentru a discuta despre viitorul Complexului Energetic Oltenia.

Și multe altele…Nu în ultimul rând, am deschis înscrierile pentru Crosul Energiei, un eveniment caritabil ce poate aduce lumină în peste 5.400 de gospodării din România, în case unde copiii încă învață la lumina lumânării. 

Vă invit să urmăriți și să ne transmiteți impresii, sugestii, propuneri. 

Rămâne cum am stabilit: înainte, împreună, cu energie pentru o nouă Românie”, a raportat ministrul pe pagina de Facebook.

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: