Politică

Din culisele PNL Gorj: Cine ocupă locurile eligibile la alegerile parlamentare!

Partidul Național Liberal Gorj pare că se află pe un butoi de pulbere! Oameni apropiați de conducerea organizației politice susțin că există o tensiune mare în rândul șefilor de partid, asta după ce, de la București, a fost trasată o sarcină clară în ceea ce privește locurile eligibile pentru alegerile parlamentare.

 

 Principala nemulțumire pleacă, conform acelorași surse, de la ”interdicția” pusă de conducerea partidului pentru primul loc de la Camera Deputaților. Se pare că Ioan Sîrbu, general și aproapiat de liderul PNL, Nicolae Ciucă, pleacă cu prima șansă pentru a ocupa primul loc în competiția pentru un post de deputat. Pe Sârbu îl recomandă…mersul de scenă probabil, fiindcă la nivel de județ nu a auzit nimeni de existența sa. Un zero, purtător de halat odinioară și nimic mai mult. 

 

 

Pe locul doi s-ar clasa Iulian Popescu, accidentul politic, care a fost propulsat de orice altceva, numai de inertia sa nu! Culisele liberale nu se dezic de sinecuriștii ascultători și deținători de ceva “goromele” prin conturi.

 

Ultimul rămas între vagoane pare că este, culmea, Ion Iordache. Spunem între vagoane fiindcă trebuie să se mulțumească cu prima poziție de la Senat. Locul nu este unul rău, doar că, potrivit datelor, Iordache trebuie să obțină un rezultat cu cel puțin cinci procente mai bun decât la alegerile locale pentru a spera la un loc de senator la redistribuirea mandatelor. Risc maxim pentru președintele PNL Gorj, fapt care ar putea genera un nou scandal în rândul liberalilor. 

 

Cu această ocazie vede și Iordache ce nasol e să bagi un porcoi de bani, să mai și tragi în spate toate potcoavele de cai morți, să te și dezumanizezi pe alocuri, ca apoi, la ceas de seară, să te trezești catapultat pe “mejdină”! Mai rămâne o soluție de compromis ce se vehiculează. Transferul la AUR.

Vizualizări: 4,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: