Politică

Diana Șoșoacă vine mâine în Gorj

Senatoarea Diana Șoșoacă ajunge mâine în Gorj. Vine să susțină candidații S.O.S. la alegerile locale din județul Gorj și să dezbată principalele proiecte propuse de aceștia. Anunțul a fost făcut de Alexandru Marius Motohonu, cel mai tânăr candidat la Consiliul Județean Gorj. 

 

"Așa cum am promis, partidul S.O.S. luptă pentru probleme reale, iar acest lucru nu este trecut cu vederea de gorjeni, care ne contactează zilnic într-un număr tot mai mare! Pe această cale, anunț prezența doamnei Președinte, Avocat-Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, pe meleagurile gorjenești, sâmbătă, în data de 25 mai.

 

Prinși în mijlocul campaniei electorale, prezența dânsei vine ca principal pilon de sprijin pentru proiectele pe care vrem să le implementăm, pornind de la prelungirea termenelor de închidere a capacităților de producție pe cărbune din cadrul Complexului Energetic Oltenia și până la reluarea de urgență a lucrărilor pentru finalizarea investițiilor hidroenergetice de pe râul Jiu. 

Diana Iovanovici-Soșoacă este singurul politician care a dus problemele gorjenilor în Parlamentul României, expunând soluții reale, interpelările dumneaei fiind un semnal de alarmă tras pentru clasa politică locală, clasă politică ce se află mereu în adormire.

 

Pe parcursul zilei de mâine, sâmbătă 25 Mai, vom parcurge mai multe obiective din județ și din municipiul Tg-Jiu. Vă așteptăm alături de noi", anunță Alexandru Motohonu. 

Vizualizări: 2,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: