Politică

Deputat din Gorj, despre un fost ministru: A fost criminalul acestui județ!

„Nu a fost dușman mai mare pentru Gorj decât acest om!” Așa îl descrie deputatul Radu Miruță pe fostul ministru de la Energie, Virgil Popescu. Parlamentarul spune că atunci când era ministru „mai avea puțin și scotea limba pe geam când trecea prin județ și că nici în pomelnic nu poate fi pus”.

 

Deputatul Radu Miruță îl arată cu degetul pe Virgil Popescu pentru că a orchestrat închiderea mineritului din Gorj și că planul de restructurare a fost făcut în mandatul său.

 

„A fost criminalul acestui județ! A făcut rău acestui județ de la Polovragi până la Padeș și de la Defileul Jiului până la Țânțăreni. Dincolo de deciziile proaste pentru județul ăsta, Virgil Popescu a avut un cinism fantastic. Mai avea puțin și ne scotea limba pe geam când trecea prin județ. S-a manifestat foarte agresiv, foarte îngâmfat, foarte autoritar, împotriva vieților oamenilor din acest Complex. Una e să te manifești, să explici, să vorbești. Alta e să te doară în cot și să arăți atâta răutate. Nici Legea 197 nu a susținut-o. A pus la Complex tot felul de matracuci care nu au nicio legătură cu Complexul Oltenia. El semna toate combinațiile. Un astfel de om nu merită nici în pomelnic vreodată pus”, a răbufnit Radu Miruță într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: