Ultima oră

Deputat de Gorj: Are vreun merit Burduja pentru deschiderea grupului 5?

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, ar veni în Gorj la finalul acestei luni. Vrea să viziteze grupul 5, de la Termocentrala Rovinari, pus recent în funcțiune. Nu se știe dacă Burduja a aflat și că acesta riscă să rămână în pană de cărbune. 

 

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a declarat la un post local de radio că nu înțelege vizita ministrului la grupul 5 mai ales că nu are niciun merit pentru această investiție. Gorjenii așteaptă multe răspunsuri de la Burduja, mai punctează parlamentarul.

 

“Are vreun merit domnul Burduja pentru deschiderea grupului 5? Nu are niciun merit! Acolo se lucrează de 10 ani. Acolo, compania a investit 100 de milioane de euro să deschidă grupul 5. Țin minte că e investiția începută pe vremea când domnul Ciurel era director la Termo la Rovinari. Sunt peste 10 ani de când se lucrează la această investiție. Domnul Burduja, când vine, să dea niște răspunsuri. Să dea și domnul secretar de stat numit recent. A primit atribuții pe CEO. Deci dacă dânsul a primit atribuții pe CEO, să ne spună care e stadiul planului de restructurare și care va fi soarta celor 1800 de persoane care au contracte pe durată determinată, de ce nu se fac investiții în cariere? Asta e problema! Lipsa de orizont!”, a spus deputatul Claudiu Manta la Radio Infinit. 

 

Vizualizări: 1,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: