Politică

Deputat: CEO nu se poate închide brusc!

 

Un deputat cere Ministerului Energiei să demareze procedurile pentru negocierile cu Comisia Europeană în ceea ce privește termenele de închidere stabilite în Planul de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia. Mihai Weber afirmă că, în momentul în care ești susținut de șeful Guvernului României,  este obligatoriu să faci acest lucru, mai ales că acum, sunt alți europarlamentari în comisia respectivă.

Parlamentarul de Gorj afirmă că producătorul de energie nu poate să fie închis brusc, mai ales că sunt zeci de mii de persoane care depind de viitorul acestei entități energetice.

„În primul rând, în momentul de față, este obligatoriu ca Ministerul Energiei să demareze procedurile de discuție cu Comisia Europeană. Aici e clar! Dacă anul trecut am înțeles că s-a făcut o comisie și s-a invocat faptul că Parlamentul European își încheia mandatul, acum avem un alt Parlament European, avem o altă componență în comisie și putem să discutăm pentru că au intrat în mandat. Deci, acum, ai toate argumentele necesare, mai ales că ești susținut de șeful Guvernului și de către toți care sunt implicați.

Trebuie mers acolo cu aceste grupuri și trebuie ca aceste grupuri să funcționeze. Această unitate nu se poate închide brusc, trebuie să existe acea perioadă de tranziție pentru că ne afectează pe toți și este o zonă sensibilă”, a anunțat liderul Partidului Social Democrat Gorj, Mihai Weber.

Vizualizări: 1,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: