Politică

Decizie pentru Vîlceanu

Liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, a anuunţat că în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor s-a aprobat sancţiunea maximă pentru Dan Vîlceanu, în urma agresiunii la adresa liberalului Florin Roman.

„Astăzi Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat propunerea Comisiei Juridice de sancţionare a d-lui Dan Vîlceanu cu sancţiunea maximă de reducere cu 50% a indemnizaţiei (pe o perioadă 6 luni) şi limitarea la 10 secunde (pe o perioadă de 3 luni) a luărilor de cuvânt în cadrul plenului. Sancţiunea se aplică de azi! Vom continua să propunem înăsprirea Regulamentelor până când vom exclude orice formă de violenţă din comportamentul parlamentarilor”, spune Andronache. 

Din imaginile surprinse de camerele de filmat din Parlament, incidentul dintre Dan Vîlceanu şi Florin Roman a avut loc în anticamera sălii de plen.  Cei doi se împing, iar Vîlceanu încearcă să îl muşte pe liberal de faţă, în timp ce îl ţine de gât. „Pe hol a fost o strângere puternică, a încercat canibalic să mă muște în zona capului și când am lăsat capul în jos m-a lovit cu genunchiul”, a spus Roman.

Vizualizări: 771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: