Actualitate

Decizie în Directoratul CEO pentru angajați

 

Directoratul Complexului Energetic Oltenia s-a întrunit joi dimineața, pentru a discuta despre soarta celor 1800 de angajați cărora le expiră contractele de muncă la sfârșitul lunii septembrie. Astfel, conducerea companiei a decis ca oamenilor să le fie prelungită activitatea în cadrul producătorului de energie pentru încă șase luni.

Ultima prelungire a activității a fost de doar trei luni, iar mulți dintre cei care se regăsesc în această situație au crezut că va fi și ultima de acest gen. Un aspect important este acela că au fost prelungite toate contractele ”determinaților”, chiar dacă inițial s-a discutat despre posibilitatea ca angajații care au avut abateri disciplinare să nu mai continue în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Prelungirea activității este oarecum normală, mai ales că gigantul energetic se confruntă cu o lipsă de personal în mai multe puncte de lucru, iar apropierea sezonului rece ar fi putut duce la imposibilitatea asigurării de cărbune pentru producerea energiei electrice.

 

 

Vizualizări: 5,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: