Social

Debut de vis pentru CSM Târgu Jiu în Liga a 4-a!

 

Noua echipă a orașului Târgu Jiu a făcut spectacol și cei 3.000 de spectatori care au venit la stadion să asiste la debutul oficial al echipei pregătitede Mario Găman nu au avut nimic regretat. 13-0 a fost scorul final, care ne scutește de orice alte comentarii în privința modului în care s-au derulat ostilitățile în teren. Pe gazon a fost o singură echipă, iar jocul a curs într-o singură direcție.

Pe lângă cele 13 goluri și un penalty ratat, băieții lui Mario Găman și-au trecut în cont și alte numeroase ocazii de a marca. Totul spre bucuria fanilor din Târgu Jiu, care au gustat din plin jocul combinativ, fazele spectacol, dar și determinarea și seriozitatea cu care jucătorii lui Mario Găman au tratat partida. În dese rânduri s-a auzit din tribună ”CSM!”, ”CSM!”, semn că suporterii gorjeni au așteptat cu nerăbdare noua echipă a orașului Târgu Jiu.

Asta arată faptul că au renăscut speranțele suporterilor din Târgu Jiu de a avea o echipă, care să urce, din nou, spre ligile superioare ale fotbalului românesc. Finalul de meci a găsit spectatorii în picioare aplaudând evoluția echipei lui Mario Găman, iar pe cei mai mici dintre ei pe gazon, pentru poze cu echipa și cu antrenorul principal, dar și în vestiar, acolo unde s-au bucurat împreună pentru victorie. 

Antrenorul Mario Găman a rămas plăcut impresionat de atmosfera creată în jurul echipei la meciul de debut în Liga a 4-a și le-a mulțumit suporterilor pentru susținere. Principalul CSM-ului își dorește ca până la finalul sezonului să vină cât mai mulți suporteri alături de echipă. 

CSM Târgu Jiu a început meciul cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Cărămidaru, Albert Filip, Adelin Pîrcălabu(cpt) – Bebeto Lupuleț. Pe parcursul meciului au mai intrat Ovidiu Rasoveanu, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Ionuț Budilică și Mihnea Tutunaru.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu se va deplasa la Mătăsari, pentru duelul cu Minerul Mătăsari. Partida este programată pentru sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 12.00.

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”A fost un debut frumos, pe care-l anticipam, pentru că știam ce-am pregătit, știam ce jucători avem la dispoziție și cred că am făcut o partidă excelentă din toate punctelede vedere.

Nu vreau să spun decât că sunt mândru de această echipă, pentru modul în care ne-am prezentat în fața tuturor, în fața a 3000 de spectatori, care au venit să vadă un meci la Liga a 4-a. Asta spune multe despre ceea ce facem aici și ceea ce ne dorim noi. Ați văzut ce emulație a fost printre copii care au venit pe teren și au făcut poze cu noi, au venit în vestiar și au cântat împreună cu băieții, pentru că echipa asta este a tuturor, în special a copiilor, pentru că asta e și dorința noastră de a crește cât mai mulți copii. Toată lumea trebuie să înțeleagă că această echipă este crescută sănător, pe un proiect pe termen mediu și lung și ne bucurăm în primul rând de zâmbetul acestor copii.

Mulțumim suporterilor care au venit în această seară și sperăm ca de la meci la meci, peluză cu peluză să vină cât mai mulți, iar la meciul de baraj să fie stadionul plin. A fost o partidă pe care toată lumea a tratat-o serios, băieții au fost concentrați pe tot parcursul meciului. Vreau să-i felicit și pe cei de la PetrolulStoina, de ambiția de care au dat dovadă, dar s-a văzut diferența că noi facem zilnic antrenamente, iar ei nu se antrenează în fiecare zi, au avut și probleme cu accidentările, dar pe noi nu ne interesează ce fac adversarii, ne interesează ce facem noi și sper ca lucrurile să meargă la fel ca în seara asta. Nu mă interesează scorul, mă interesează cele 3 puncte, pentru că sunt un antrenor pretențios și îmi doresc mai multă siguranță pe organizare defensivă și atunci lucrurile vor fi foarte bune”. 

CSM Târgu Jiu: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu(min 55. Adrian Rasoveanu), Albert Cărămidaru(min 55. Ovidiu Rsoveanu), Albert Filip(Mario Țmbu), Adelin Pîrcălabu(cpt)(Ionuț Budilică) – Bebeto Lupuleț (Mihnea Tutunaru). Pe banca de rezevere au mai fost: Ionuț Buță, Eduard Trăistaru, Dragoș Blaj, Mihăiță Miculicean. Antrenorprincipal: Mario Găman. Antrenor secund: Dan Staicu. Antrenor secund: Sorin Vintilescu. Antrenor secund: Florin Popete. Antrenor cu portarii: Darin Hîrsu. Maseur: Titi Balaci. Delegat: Cristi Mihuț.

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: