Ultima oră

De la temperaturi de vară se face frig brusc

Meteorologii anunţă că vremea se va schimba radical în următoarele două săptămâni, iar temperaturile vor scădea şi cu 15 grade în unele zone ale ţării.

 

De marți, media valorilor termice diurne se va situa în jurul a 11 grade, valoare ce se menţine până la sfârşitul perioadei. Media temperaturilor nocturne se va încadra între 6 şi 8 grade, apoi mai ales din noaptea de 3 spre 4 noiembrie va scădea spre 0...2 grade şi se vor menţine la aceste valori până la finalul celei de-a doua săptămâni. 

 

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi în creştere spre sfârşitul intervalului de referinţă, mai anunță ANM. 

 

La munte, temperatura va scădea spre 8 grade în data de 2 noiembrie. Ulterior acestei date, media valorilor termice diurne va continua să scadă şi se va situa în jurul a 1...2 grade, valori ce se vor menţine până la sfârşitul perioadei. Media temperaturilor nocturne va fi în scădere, de la valori de 6 grade în prima zi a intervalului, spre 2 grade în noaptea de 1 spre 2 noiembrie. Apoi, din noaptea de 2 spre 3 noiembrie, minimele termice vor continua să scadă, astfel încât media acestora va fi de -4...-2 grade, valori ce vor menţine până la sfârşitul perioadei de interes. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi în creştere începând, mai ales, din data de 2 noiembrie.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: