Politică

De ce nu poate colabora PSD cu PNL: "Una, două, suntem hoți și mincinoși"

Deși fac echipă la guvernare, pe plan local nu se înțeleg deloc. PSD și PNL se atacă de fiecare dată când au ocazia în județul Gorj, dar situația nu e izolată. Alianța ține doar la nivel central pentru că în teritoriu, cele două partide rămân principalii adversari de pe scena politică. 

 

Deputatul Mihai Weber, liderul PSD Gorj, a explicat de ce nu poate să se înțeleagă la Gorj PSD cu PNL-ul condus de senatorul Ion Iordache.

“Domnul Virgil Popescu i-a pus coroana pe cap domnului Iordache. Apoi a apărut cearta. L-a înscăunat președinte la PNL, dar domnul Iordache n-a înțeles că o relație se bazează pe respect. Una, două: pesediștii sunt niște hoți, niște mincinoși. Asta a fost linia lui de comunicare cu noi de-a lungul timpului. Ba înregistrări, filmulețe pe ascuns că președintele Weber nu-i bun, că senatorul Rujan nu-i bun, tot așa”, a declarat Weber la Radio Infinit.

Zâzania dintre cele două partide s-a văzut cel mai bine în campania de la alegerile locale. Și mai urmează două serii de alegeri.

„El e top pe țară. Era pe primele poziții în țară ca bani băgați în reclame. În câteva zile, avea un miliard de lei băgat. Eu m-am cutremurat când am văzut sumele acelea uriașe. Luase și PNL, era și peste PSD, peste Parlamentul European. Sunt date oficiale. Dar când a tras linie, rezultatul? N-a câștigat CJ. Primari are vreo 16-17. Nu știu cum poate să mai reacționeze în fața domnului Ciucă pentru că angajamentele pe care și le-a luat nu mai sunt în picioare”, a mai declarat Weber.

Vizualizări: 1,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: