Politică

De ce nu candidează Ponta în Gorj

"S-a ofilit Gorjul?" A fost întrebat Victor Ponta pe Facebook după ce și-a anunțat candidatura pe lista PSD în Dâmbovița pentru alegerile parlamentare. Răspunsul fostului deputat de Gorj nu a întârziat: "Organizația PSD nu mi-a propus să candidez acolo", a reacționat Ponta.

 

Fostul deputat de Gorj a răspuns că a făcut multe lucruri importante pentru Târgu Jiu și pentru județul Gorj, dar că aici nu i-a propus nimeni să candideze. 

 

"Iubesc Gorjul si am foarte multi prieteni acolo - am facut împreună multe lucruri importante pentru Târgu Jiu - și pentru Județul Gorj / am o relație foarte bună cu Primarul Romanescu / dar Organizatia PSD Gorj nu mi-a propus să candidez acolo. Am primit propunerea de la mai multe judete si am ales Dâmbovița pentru că sunt cel mai apropiat de Echipa PSD de aici", a răspuns Victor Ponta. 

Unii analiști susțin că lipsa de implicare a actualului președinte Klaus Iohannis a trezit regrete în rândul românilor, care în 2014 au votat în defavoarea lui Victor Ponta, acesta pierzând alegerile împotriva actualului președinte. 

 

 

 

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: