Politică

De ce merge PSD în campanie door to door: Nouă nu ne e frică să mergem în fața oamenilor

Social-democrații au explicat de ce nu sunt atât de prezenți în spațiul online, pe rețelele de socializare, care au fost invadate de restul partidelor. Preferă campania door to door( din ușă în ușă) pentru că vor să discute direct cu oamenii. Nouă nu ne e frică să discutăm cu oamenii, spune Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Cosmin Popescu a mai ținut să precizeze că până vineri, când se va încheia campania, vor proceda la fel: vor merge din sat în sat, din casă în casă pentru a discuta cu oamenii și pentru a le vorbi despre ce proiecte au dus la îndeplinire și ce au în plan în următorii patru ani.

„Nu toți oamenii au acces la mediul online. Se uită la televizor, ascultă radio, dar preferăm să discutăm cu oamenii, să mergem în campanie door to door. Suntem partidul care avem grijă de pensionari, am mărit pensiile, se lucrează pentru noua recalculare. Ne zbatem să ducem salariul minim la nivelul european. Le explicăm de ce trebuie să aleagă primarii. Pentru că tot ce am promis în 2020 am dus la îndeplinire și oamenii văd. Eram la Negomir și o cunoștință mi-a spus că se vede schimbarea: e infrastructură de apă și canal, se asfaltează, sunt dispensare noi. Informația din online nu ajunge la toți oamenii și nouă nu ne e frică să mergem în fața oamenilor. Până vineri, când se încheie campania, vom merge în toate localitățile”, a declarat Cosmin Popescu. 

 

Și primarul Marcel Romanescu a comentat cum decurge campania electorală. În online, pare agitată. În teren, e liniște. Mulți stau mai mult pe internet și aproape deloc printre alegători.

 

„Competiția în online, așa pare, agitată. În teren, sunt absenți. Am abordat toată această campanie ignorând atacurile, jignirile. Am preferat să mergem la fiecare cetățean. Nu e ușor. Plecăm cu gândul că s-ar putea să găsim și cetățeni nemulțumiți. Avem puterea să ne întâlnim cu sute de oameni zilnic. Au fost patru ani extrem de dificil. Să poți implementa proiecte de 250 de milioane de euro, trebuie să aloci foarte mult timp pe partea de administrație,"a explicat și primarul din Târgu Jiu”, Marcel Romanescu.

Mulți candidați evită să ia la pas orașul - județul, din comoditate, sau din lipsa unor proiecte reale. Aceștia preferă să se expună doar pe rețelele de socializare, unde manipularea este la ea acasă! 10 angajați, 200-300 de conturi false și curg urările..."felicitări"..."sunteți genial"..."Votăm"...potop!

 - Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ

- - Executat de SC TvPromo srl 

- - CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Vizualizări: 2,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: