Social

Cum vrea un primar din Gorj să rezolve problema apei

Seceta care persistă aduce apă la program în multe localități. Una dintre acestea este comuna Scoarța, unde pe timpul nopții, apa este întreruptă. Edilul Ion Stamatoiu spune că problema își va găsi rezolvare în curând căci a făcut rost de bani să foreze două puțuri care ar trebui să asigure apă suficientă pentru localnici. 

 

Până atunci, pe timpul nopții, apa este oprită pentru ca oamenii să nu mai ude grădinile. „Sunt probleme și în alte localități. Totul se întâmplă din cauza căldurii excesive care e în toată țara și datorită faptului că oamenii mai și udă. Seara, se închid vanele pentru a se umple bazinele. Dimineața, se deschid. În timpul zilei, nu se udă prea mult. Eu cred că oamenii vor înțelege această situație pentru că seceta persistă. Trebuie să folosim rațional apa”, a declarat primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu. 

În această vară, edilul promite că va fora două puțuri ca să rezolve problema apei. „Avem finanțare pe buget local. Într-o lună, vom fora încă două puțuri la Scoarța și Mogoșani”, a mai spus Stamatoiu.

Vizualizări: 735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: