Social

Cum crede Romanescu că s-ar putea retrage Pătrășcoiu de la Aparegio

 

Problema apei din Târgu Jiu reaprinde războiul dintre primarul Marcel Romanescu și directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu. Edilul este total nemulțumit de modul în care este administrată societatea care le-a dat atâtea bătăi de cap târgujienilor, mai ales în ultimele zile.

Cât despre schimbarea din funcție a lui Traian Pătrășcoiu, Romanescu a precizat care sunt modalitățile în care se poate face acest lucru. În ultimele zile, presiunea la apă din Municipiul Târgu Jiu a fost scăzută, iar Romanescu a avertizat că, odată cu începerea școlilor, în cazul în care Aparegio nu rezolvă problema, situația s-ar putea agrava și elevii vor avea de suferit.

„Sunt foarte multe modalități. În primul rând, sunt acei indicatori de performanță, oricine poate să facă o evaluare. Pe de altă parte, ajunge mandatul la ”maturitate”, din momentul în care a ajuns la ”maturitate”, la următoarea selecție în condițiile în care nu și-a făcut datoria nu mai poate fi manager”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Îi cere să facă un pas în spate

Romanescu îi cere lui Pătrășcoiu să facă un pas în spate, iar în locul lui să vină un tânăr care își dorește să evolueze. „Eu înțeleg foarte multe în această societate, dar vine și un moment T0 în care fiecare dintre noi poate să facă un pas în lateral. Ne ducem consilieri județeni, consilieri locali, e altceva. Haideți să facem un pas în lateral și să le dăm posibilitatea celor care vor să evolueze să conducă acea societate!”, a mai precizat Romanescu.

Vizualizări: 2,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: