Social

Cum arată UPU Târgu Jiu după modernizare

Consiliul Județean Gorj a finalizat proiectul de modernizare și reabilitare la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

„Au fost finalizate lucrările de modernizare și reabilitare la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, un proiect ambițios în valoare de peste 8,5 milioane lei, menit să transforme și să îmbunătățească radical serviciile de urgență din regiunea noastră. Ce înseamnă acest proiect pentru gorjeni? Securitate, prin camere de resuscitare dotate la standarde înalte, eficiență în tratarea urgențelor, cu săli dedicate și echipamente de ultimă generație, confort pentru pacienți și angajați, cu spații noi de așteptare și grupuri sanitare adecvate, accesibilitate și fluență în primirea și triajul pacienților”, a precizat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

În plus, investiția include dotări esențiale precum: ecograf mobil, monitoare pentru funcții vitale, dispozitiv portabil pentru iluminare vene, defibrilator, tărgi radiotransparente, cărucioare pentru transportul pacienților. 

În concluzie, această investiție aduce după sine un spital mai bun pentru Gorj și servicii medicale de calitate pentru gorjeni, a conchis Popescu.

 

Vizualizări: 1,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: