Social

CSM Târgu Jiu obține prima victorie în amicalul cu FCU Craiova II

 

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu a bifat un nou moment istoric pentru secția de fotbal a clubului. Echipa pregătită de Mario Găman s-a impus în primul amical al verii cu 4-1 în fața echipei secunde a FCU Craiova. 

Ziua de 20 iulie a însemnat o zi importantă din viața Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, ziua în care echipa pregătită de Mario Găman a disputat primul joc amical. Pe terenul trei de antrenamente, din Complexul Sportiv Municipal, CSM Târgu Jiu a primit vizita echipei FCU Craiova II, fostă echipă de Liga a III-a, retrogradată în această vară în eșalonul patru. 

Băieții lui Mario Găman au avut poftă de joc, scorul înregistrat la finalul meciului, 4-1, a mulțumit staff-ul tehnic al echipei, care a recunoscut însă că mai sunt multe aspecte de pus la punct. Perioada de pregătire este destul de lungă, iar Mario Găman își dorește cât mai multe partide amicale pentru a regla din mers angrenajul echipei. 

CSM Târgu Jiu a început meciul în formula: Ionuț Buță – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, George Miculiceanu, Lucian Marina, Marian Habet, Adelin Pîrcălabu, Albert Filip, Alexandru Lăpădat, Albert Cărămidaru, Bebeto Lupuleț.

Partida a fost controlată în cea mai mare parte de formația gorjeană, care a avut și primele ocazii ale meciului. După 10 minute de joc, pe fondul unei ușoare dominări a echipei din Târgu Jiu, au apărut și primele oportunități de a marca. Albert Cărămidaru și Lucian Marina au semnat primele ocazii ale meciului. În minutul 12, CSM Târgu Jiu a marcat prin Adelin Pîrcălabu, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Replica oaspeților a venit în minutul 15, când Craiova a trecut pe lângă deschiderea scorului, după o lovitură liberă bine executată. Mingea a lovit bara transversală, iar scorul a rămas 0-0. 

În repriza secundă, Mario Găman a schimbat liniile și CSM Târgu Jiu a dat lovitura prin Adrian Rasoveanu, care cu un dribling scurt a trecut de portarul oaspeților și a marcat primul gol al întâlnirii. Cu toate că echipa noastrăera cea care domina jocul, un contraatac a prins pe picior greșit apărarea gorjeană, care a cedat pentru prima și ultima dată în meci, în minutul 65, când Craiova a egalat situația. Echipa din Târgu Jiu a revenit rapid în atac și a reușit să revină la conducere, după golul marcat de Andrei Trancău, în minutul 68. Fabian Bărănescu a recuperat o minge în zonă centrală și a trimis o pasă în adâncime care a ajuns la Trancău, aceste reușind să readucă CSM Târgu Jiu în avantaj. Gorjenii au rămas în continuare în jumătatea adversă, iar Trancău a făcut dubla în minutul 76. O centrare excelentă a lui Adelin Pîrcălabu, apărarea adversă nu s-a sincronizat, iar mingea a ajuns la Andrei Trancău, care a dus scorul la 3-1. În minutul 82, gorjenii au punctat, din nou, de această dată prin Mario Păunescu. Rasoveanu l-a servit excelent în interiorul careului pe Mario Păunescu, care a trimis cu latul la firul ierbii. S-a terminat 4-1 pentru CSM Târgu Jiu, într-un meci în care Mario Găman a rulat tot lotul avut la dispoziție. 

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu:„O partidă utilă, în care am vrut să evaluăm lotul, să vedem unde suntem, fiecare jucător în parte, pentru că scopul nostru este să cream o echipă competitivă. Acesta este scopul nostrum pe termen mediu și lung, pentru că numai așa putem ajunge la marea performanță. A fost un test excent, cu o echipă de copii de la Craiova, un meci extraordinar, un meci în care ambele echipe și-au văzut de joc, am vrut să ne atingem obiectivele. Suntem ferriciți că nu am avut accidentări și ne-am atins obiectivele. Nu rezultaele sunt importante în această perioadă. Important este ce facem la antrenament să transformăm în joc, să ne atingem obiectivele pe care le avem, jucătorii să înțeleagă ceea ce le cerem, sistemul pe care îl dorim de la ei și atunci, încet, încet lucurile vor merge conform planurilor.“

După Victoria cu FCU Craiova II, antrenorul Mario Găman le-a dat liber jucătorilor săi până luni, când aceștia vor reveni la antrenamente. Săptămâna viitoare, CSM Târgu Jiu va disputa alte două partide amicale, la Fărcășești și cu Jiul Petroșani. 

CSM Târgu Jiu: Fabian Constantin Bălășoiu(2006), Ștefan Alexandru Belea(2007), Andrei Dragoș Blaj(2007), Ionuț Constantin Buță(2007), Adrian Albert Cărămidaru(2006), Daniel Gheorghe Ciortan(2007), Elis Cosmin Detculescu(2007), Albert Andrei Filip(2007), Valentin Silviu Ilinca(2007), Ștefan Alexandru Lăpădat(2007), George Mihăiță Miculicean(2006), Florin Mario Păunescu(2007), Andrei Poenaru(2006), Adrian Mădălin Rasoveanu(2007), Florin Antonio Surcel(2007), Mario Andrei Țambu(2007), Eduard Ionuț Trăistaru(2007), Andrei Trancău(2007), Mihnea Tutunaru(2007), Adelin Pîrcălabu(1996), Alexandru Oprița(1997), Fabian Bărănescu(2004), Lucian Marina(1995), Bebeto Lupuleț(1999), Robert Stancu(1999), Marian Habet(2001).

STAFF
Antrenor principal: Mario Sergiu Găman
Antrenor secund: Dan Staicu
Antrenor secund: Sorin Vintilescu (antrenor U19)
Antrenor secund: Florin Popete (antrenor U17)
Antrenor portari: Dorin Hîrsu
Delegat: Cristian Romeo Mihuț

Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: