Ultima oră

CSM Târgu Jiu merge la Turceni să câștige cele trei puncte

 

Fotbaliștii CSM Târgu Jiu se deplasează la finalul acestei săptămâni, la Turceni, pentru meciul din etapa a 4-a din Liga a 4-a, cu CSO Turceni. Băieții lui Mario Găman merg la Turceni doar cu gândul la cele trei puncte. Partida de sâmbătă, 21 septembrie, va începe la ora 12.00. 

Liderul Ligii a 4-a merge în weekend pe terenul unei echipe care sezonul trecut a evoluat în Liga a 3-a. Chiar dacă se anunță o deplasare dificilă la Turceni, în vestiarul CSM-ului predomină optimismul. Jucătorii lui Mario Găman merg cu gândul la cele trei puncte care să-i mențină pe prima poziție a clasamentului.

Ovidiu Rasoveanu, mijlocaș dreapta în echipa lui Mario Găman, se așteaptă la un meci de luptă, așa cum a fost și deplasarea de la Mătăsari, dar este convins că el și colegii săi vor da totul pentru a obține victoria. Pentru Ovidiu Rasoveanu singurul obiectiv din acest sezon este promovarea în Liga a 3-a.

Ovidiu Rasoveanu, CSM Târgu Jiu: ”Ne așteptam să avem acest debut. Sperăm ca în următorul meci să aducem alte trei puncte acasă, iar fanii să vină în număr cât mai mare la stadion. Cred că toate deplasările din acest sezon vor fi de luptă și sperăm să câștigăm. Avem nevoie de foarte multă ambiție și Mister ne dă această motivație în fiecare zi la antrenamente. Deocamdată, doar promovarea este în mintea mea”.

 

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: