Ultima oră

CSM Târgu Jiu merge la Drăguțești, pentru jocul din etapa a 5-a

 

Zi de meci pentru CSM Târgu Jiu, care astăzi merge la Drăguțești, pentru meciul din etapa a 5-a, intermediară, din Liga a 4-a, cu echipa din localitate. Meciul începe la ora 17.00. 

Dacă ne uităm pe clasament și la jocul celor două echipe, echipa pregătită de Mario Găman este de departe echipa favorită în acest meci. CSM Târgu Jiu este liderul seriei, cu punctaj maxim, în timp ce echipa gazdă este pe penultimul loc, cu un singur punct după 4 etape. Chiar și în aceste condiții, Mario Găman încearcă să își mențină elevii la un nivel maxim de concentrare și pentru această confruntare. CSM Târgu Jiu merge la Drăguțești pentru a 5 victorie consecutivă din acest sezon.

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Este o partidă care trebuie tratată cu maximă seriozitate, cu determinare și ambiție. E un teren care nu ne avantajează, dar trebuie să ne adaptăm și să demonstrăm că suntem echipa care vrea mai mult. Echipa din Drăguțești a mai adus trei-patru jucători pe care îi cunosc, sunt de ani buni în acest eșalon, dar noi trebuie să avem mare grijă, să ne continuăm mersul nostru. Trebuie să fim coerenți, inspirați în fața porții, și cred eu că alt rezultat înafara victoriei noastre nu poate fix”.

 

Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: