Social

CSM Târgu Jiu, liderul neînvins din Liga a IV-a!

CSM Târgu Jiu a înregistrat a cincea victorie consecutivă de la debutul în Liga a 4-a, după ce a trecut fără probleme, în deplasare, de Știința Drăguțești, scor 4-1. Echipa pregătită de Mario Găman s-a impus prin golurile marcate de Marian Habet(min.1, din penalty), Bebeto Lupuleț (min.11 și21), și Adelin Pîrcălabu(min. 45+1). CSM Târgu Jiu are punctaj maxim și este liderul seriei după 5 etape. 

CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în aceasta după amiază în confruntarea de la Drăguțești, cu Știința, scor 4-1. Fotbaliștii lui Mario Găman au tranșat soarta partidei încă din prima repriză, când au marcat toate cele4 goluri. 

Mario Găman a trimis în teren următorul ”11″: Ionuț Buță – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Filip, Ovidiu Rasoveanu, Adelin Pîrcălabu(cpt.) – Bebeto Lupuleț. 

CSM Târgu Jiu a început în forță meciul de la Drăguțești și la prima acțiune ofensivă, căpitanul Adelin Pîrcălabu a scos penalty-ul din care Marian Habet a deschis scorul, în chiar primul minut de joc. Băieții lui Găman au continuat să pună presiune pe careul advers și Ovidiu Rasoveanu l-a servit excelent pe golgheterul Bebeto Lupuleț, care a marcat pentru 2-0.

Era minutul 11. Zece minute mai târziu, în minutul 21, CSM Târgu Jiu și-a majorat diferența pe tabelă. Albert Filip a prins un șut bun, portarul gazdelor a respins cu mare greutate balonul, recuperat de Bebeto Lupuleț, care a făcut 3-0 pentru CSM Târgu Jiu. Au urmat alte două mari ocazii de gol în dreptul fotbaliștilor lui Mario Găman, în minutele 31 și 34, ocazii care anunțau un alt gol. Acesta a venit în secundele de prelungire ale primei reprize, atunci când căpitanul CSM-ului, Adelin Pîrcălabu, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, pentru 4-0 la pauză. 

Repriza secundă a fost ceva mai liniștită, cu doar un gol, venit din partea gazdelor, în minutul 64, dar și cu alte ocazii uriașe de marca semnate de băieții lui Mario Găman. S-a terminat 4-1 pentru CSM Târgu Jiu, care își continuă seria victoriilor în Liga a 4-a.

Mario Găman a fost mulțumit de rezultatul obținut de elevii săi, pe un teren destul de greu, nu tocmai bun pentru jocul combinativ și în viteză al CSM-ului. Chiar și în aceste condiții, CSM Târgu Jiu a obținut toate punctele puse în joc și așteaptă meciul de sâmbătă, cu CSO Tismana. 

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”A fost o partidă bună și din fericire, astăzi, ne-am adaptat și la teren. Am făcut o primă repriză excelentă, cu un 4-0 la pauză, apoi a intervenit iar relaxarea, iar rătări multe, am avut ocazii uriașe și în repriza secundă. Este bine că am luat cele 3 puncte, este bine că suntem pe drumul cel bun și sperăm ca sâmbătă să obținem o nouă victorie pe teren propriu”. 

Antrenorul Mario Găman este deja cu gândul la meciul următor, cel de sâmbătă seara, atunci când CSM TârguJiu întâlnește pe teren propriu pe CSO Tismana. Urmează o partidă cu o echipă spectaculoasă, care joacă fotbal, dar și noi suntem o echipă care își dorește mult mai mult, mai ales în fața propriilor suporteri, pe care-i așteptăm în număr mare să vină la stadion și să susțină echipa. Sperăm să-i încântăm cu evoluția noastră și să avem o prestație care să ne aducă alte 3 puncte în clasament”. 

CSM Târgu Jiu: Ionuț Buță– Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu(min.60 Mihăiță Miculicean) – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu(min.69 Antonio Surcel), Ovidiu Rasoveanu(min.60 Albert Cărămidaru), Albert Filip(min.75 Dragoș Blaj), Adelin Pîrcălabu(cpt)(min.60 Mihnea Tutunaru)– Bebeto Lupuleț. Pe banca de rezevere au maifost: Alexandru Oprița, Alexandru Lăpădat, Eduar Trăistaru, Adrian Rasoveanu. Antrenor principal: Mario Găman. Antrenor secund: Dan Staicu. Antrenor secund: Sorin Vintilescu. Antrenor secund: Florin Popete. Antrenorcu portarii: Darin Hîrsu. Maseur: Titi Balaci. Delegat: Cristi Mihuț.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: