Ultima oră

CSM Târgu Jiu își dorește a zecea victorie consecutive

 

CSM Târgu Jiu revine azi pe Municipal, pentru meciul din etapa a 10-a din Liga a 4-a Gorj. Echipa pregătită de Mario Găman va da piept cu AS 7 Noiembrie Costești. Partida va începe la ora 18.30. Pentru CSM Târgu Jiu nu este altă variantă decât victoria. 

Liderul Ligii a 4-a întâlnește azi, într-o nouă etapă intermediară, pe AS 7 Noiembrie Costești, penultima clasată după 9 runde disputate. Echipa lui Mario Găman domină autoritar prima parte a campionatului, cu victorii pe linie, 9 din 9, și cel mai bun atac, 45 de goluri marcate, dar și cea mai bună apărare, cu doar două goluri primite. Chair dacă Mario Găman are ceva probleme de lot, CSM Târgu Jiu pornește ca favorită clară. Mario Găman speră ca la ora meciului să fie cât mai mulți suporteri pe stadion. Băieții săi promit spectacol și o nouă victorie. 

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Venim după o victorie meritată la Petrolul Bustuchin. Urmează o etapă intermediară pe teren propriu. Cred eu că este la îndemâna noastră să obținem cele 3 puncte. Probabil o să mai apară și ceva nume noi în partitura de start de miercuri, dar vom vedea cum sunt băieții. Am avut ceva probleme medicale și cred că o să mai avem, pentru că s-au accentat doi băieți la meciul de republicani. Vedem ce soluții găsim și vedem cu cine îi putem înlocui. Eu zic că toată lumea e pregătită, e focusată pentru încă o partidă bună în fața spectatorilor pe care îi așteptăm din nou în număr cât mai mare, fiind o partidă la ora 18.30. Probabil, după servicii pot să vină să vadă o ambianță plăcută, o echipă a noastră care, pe zi ce trece, e din ce în ce mai puternică și sperăm din nou să obținem cele trei puncte”.

Mario Găman a vorbit înaintea acestei partide și despre faptul că echipa sa a rămas singura cu victorii pe linie. Important este ceea ce facem noi, important este ceea ce construim noi, pentru că e mai puțin important ce fac celelalte echipe, dacă noi ne menținem aceeași linie, luăm meci cu meci, luăm trei puncte la fiecare meci. Eu cred că depindem doar de noi și este cel mai important lucru, în tot ce înseamnă parcursul unei echipei, să depinzi doar de tine. În momentul în care depinzi și de alte lucruri, atunci intervine și acea presiune de care vorbim cu toții, dar eu zic că, în acest moment, suntem o echipă care își merită locul unde este, prin prisma jocului, prin ceea ce am arătat la fiecare partidă și eu cred că, dacă ne menținem pe aceeași linie, îi va fi greu oricărei echipe să ne facă față”.

 

 

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: