Social

CSM Târgu Jiu câștigă fără emoții primul meci al turneului de baraj

 

Echipa noastră a început cu o victorie fără dubii turneul de la Mioveni, scor 31-20, 14-10 la pauză, contra Activ Prahova Ploiești. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a făcut primul pas pentru menținerea în Liga Florilor. În confruntarea cu Activ Ploiești, Gilda Simao a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre, cu 8 goluri. Sâmbătă, 25 mai, de la ora 11.00, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSM Deva, în cel de-al doilea meci al turneului. 

Ușor demoralizate de finalul de sezon controversat, cu acele ”rezultate suprinzătoare”, care au ajuns pe la comisiile FRH, CSM Târgu Jiu a început mai greu partida. În primele minute ale meciului gorjencele au încercat să-și regăsească reperele, traseele de joc și voința de a trece peste situația apărută. După câteva șarje ofensive fără rezultat, gorjencele s-au văzut conduse în sala de la Mioveni, scor 0-1, după mai bine de 3 minute de joc.

CSM Târgu Jiu a început cu dreptul lupta pentru menținere în Liga Florilor, după ce a trecut la pas de Activ Ploiești. Echipa din Prahova a opus ceva rezistență doar în primele minute ale meciului. Gorjencele au preluat controlul partidei și au intrat la pauză cu +4 pe tabelă, scor 14-10. După pauză, CSM Târgu Jiu a impus ritmul jocului și s-a distanțat constant pe tabelă. Fluierul de final a găsit gruparea gorjeană la +11, scor 31-20. Liviu Andrieș a rulat în acest meci tot lotul avut la dispoziție. CSM Târgu Jiu nu a avut nicio emoție în fața echipei din eșalonul secund, pe care a învins-o fără probleme. Așa cum era de așteptat, CSM Târgu Jiu a fost echipa mai bună. 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Am făcut un prim pas după victoria cu Activ, dar trebuie să rămânem în continuare concentrați, pentru că încă nu am terminat ceea ce avem de făcut. Acum toată atenția noastră este îndreptată pentru meciul de mâine, unde trebuie sa fim foarte concentrați”.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Oana Maria Bucă, Helena Paulo Simao Gilda 8g, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă, Andreea Mihart 2g, Mirabela Coteț 1g, Ira Zinatullina 1g, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 2g, Ana Maria Lopătaru 1g, Florența Ilie 3g, Iuliia Andriichuk 3g, Ana Cătălina Ciolan 7g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

 

Vizualizări: 1,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: