Social

CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate cu Vulturii Fărcășești

 

Echipa de seniori a CSM Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 2-2, în cel de-al doilea meci amical al verii, în compania echipei de Liga a 3-a, Vulturii Fărcășești. În partida dispută la Fărcășești, Albert Filip și Andrei Trancău au marcat golurile pentru CSM Târgu Jiu. Mâine, de la ora 10.00, CSM Târgu Jiu va juca o nouă partidă amicală, la Petroșani, cu CSM Jiul Petroșani.

Un joc bun făcut de elevii lui Mario Găman în cel de-al doilea test de verificare din această vară. Pe terenul echipei de Liga 3-a, CSM Târgu Jiu a început tare meciul și a reușit deschiderea scorului în minutul 9, prin Albert Filip. Gazdele au venit relativ repede cu replica și au reușit egalarea în minutul 15. Meciul a continuat cu câteva ocazii pentru ambele echipe, dar până la pauză nu s-a mai marcat. Astfel, cele două echipe au intrat la vestiare, la egalitate, scor 1-1. 

După pauză, meciul a fost echilibrat p\n[ în minutul 68, atunci când gazdele au trecut la conducerea partidei. Avantajul echipei din Fărcășești nu a durat prea mult. CSM Târgu Jiu a revenit în atac, a pus presiune și Andrei Trancău a restabilit egalitatea în minutul 76. S-a terminat 2-2 și echipa lui Mario Găman se deplasează mâine la Petroșani, pentru duelul cu Jiul Petroșani. 

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu:”Un meci de pregătire bun, cu o echipă nou promovată de Liga 3-a. Suntem mulțumiți de multe momente ale jocului, bineînțeles că sunt și multe lucruri de pus la punct, dar de asta sunt aceste meciuri ca să știm de unde plecăm, ce trebuie să îmbunătățim, ce trebuie să perfecționăm și cu siguranță în timp echipa va arăta așa cum ne dorim cu toții”. 

 

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: