Social

CSM Târgu Jiu, a doua victorie la rând și liderul Ligii a IV-a

 

CSM Târgu Jiu a obținut a doua victorie în Ligii a 4-a, după ce a trecut, în deplasare, de Minerulul Mătăsari. Băieții lui Mario Găman s-au impus la limită, scor 1-0, după un gol marcat în prelungirile meciului, din penalty, de Marian Habet. 

CSM Târgu Jiu s-a deplasat în acest weekend la Mătăsari, pentru duelul din etapa a 2-a, cu Minerul. În prima deplasare din acest sezon, băieții lui Mario Găman au avut de așteptat până în minutele de prelungire pentrua putea răpune apărarea gazdelor. Încercările echipei noastre de a străpunge defensiva celor din Mătăsari au fost destul de numeroase, dar apărarea supra aglomerată a echipei din Mătăsari, intervențiile excelente ale portarului gazdelor, dar și o ușoară imprecizie la finalizare a băieților lui Mario Găman, au făcut doar să întârzie inevitabilul, care s-a produs în minutele de prelungire. 

Principalul Mario Găman a început meciul de la Mătăsari cu: Alexandru Oprița, Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu, Marian Habet, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Adelin Pîrcălabu(cpt.), Tudor Pătrășcoiu, Bebeto Lupuleț. Pe parcursul meciuluiau mai intrat Ovidiu Rasoveanu, Adrian Rasoveanu, Alexandru Lăpădat și Mario Țambu. 

Echipa târgujiană a început bine meciul de la Mătăsari, cu câteva șarje ofensive, rămase fără rezultat. Băieții lui Găman au continuat să atace, iar Albert Cărămidaru a semnat prima mare ocazie de gol a CSM-ului. În finalul primei reprize, Bebeto Lupuleț a fost faultatîn careul gazdelor, dar nu s-a acordat lovitura de la 11 metri, astfel că cele două echipe au intrat la egalitate la pauză, scor 0-0. 

La pauză, Mario Găman a făcut primele modificări în angrenajul echipei. Au ieșit Albert Cărămidaru și Tudor Pătrășcoiu, iar pe teren și-au făcut apariția Ovidiu Rasoveanu și Adrian Rasoveanu. CSM Târgu Jiu și-a continuat asaltul la poarta gazdelor. Băieții lui Găman au lovit bara de două ori și au ratat o șansă uriașă, dintr-o situație de unu la unu cu portarul. Pe parcursul reprizei secunde, pentru a pune și mai mare presiune pe careul gazdelor, Găman i-a trimis în teren pe Alexandru Lăpădat și Mario Țambu, în locul fundașilor Sebi Popescu și Fabian Bărănescu.

În cele din urmă, presiunea constantă la poarta gazdelor a dat roade. În prelungiri, după o fază aglomerată în careu, Ovidiu Rasoveanu a fost primul la minge, a încercat un dribling, dar a fost faultat, iar CSM Târgu Jiu a primit penalty. Marian Habet a transformat lovitura cu sânge rece, aducând o victorie dramatică echipei noastre în ultimul minut, spre dezamăgirea gazdelor. Chiar dacă au pierdut meciul, cei de la Mătăsari merită felicitați pentru ospitalitatea lor. 

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Un meci greu, pe un teren foarte greu, cu foarte multe întreruperi de joc, în special în repriza secundă,în care cred că s-au jucat doar vreo 15 minute integral, dar până la urmă, scopul scuză mijloacele. Echipa gazdă s-a legat de orice detaliu pentru a scoate un rezultat pozitiv, în timp ce noi am controlat jocul în totalitate, dar în continuare suferim la finalizare și în momentul când nu reușești sa marchezi se întâmplă ce s-a întâmplat astăzi.

Sunt bucuros pentru că noi am luptat până în la final, ne-am dorit și am fost răsplătiți cu golul victoriei în ultimul minut al meciului, dintr-un penalty cât se poate de clar. Vreau să felicit echipa gazdă pentru organizarea jocului, vreau să-l felicit pe Dan Oprița pentru tot ceea ce face pentru fotbalul din Matasari și vrem să-i muțumim și domnului primar din Mătăsari, domnului Gașpar, pentru ospitalitatea de care a dat dovadă. Ne bucurăm că a fost și foarte multă lume la
meci, ceea ce înseamnă că CSM Târgu Jiu atrage lumeala stadion, indiferent unde joacă”.

După primele două etape, CSM Târgu Jiu este liderulLigii a 4-a, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu, cu Internațional Bălești. Meciul este programat pentru sâmbătă, 14 septembrie, ora 19.30. 

CSM Târgu Jiu: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu(min. 89 Mario Țambu), Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu(min 69. Alexandru Lăpădat) – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu(min 46. Adrian Rasoveanu), Albert Cărămidaru(min 46. Ovidiu Rasoveanu), Albert Filip, Adelin Pîrcălabu(cpt) – Bebeto Lupuleț. Pe banca de rezevere au mai fost: Ionuț Buță, Eduard Trăistaru, Dragoș Blaj, Ionuț Purdescu, Mihăiță Miculicean. Antrenor principal: Mario Găman. Antrenorsecund: Dan Staicu. Antrenor secund: Sorin Vintilescu. Antrenor secund: Florin Popete. Antrenor cu portarii: Darin Hîrsu. Maseur: Titi Balaci. Delegat: Cristi Mihuț.

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: