Actualitate

Crede că Ciurel este printre ultimii specialiști pe care CEO îi mai are

Revenirea lui Laurențiu Ciurel la conducerea Sucursalei Electrocentrale Rovinari este una de bun augur, cred anumiți lideri de sindicat. Constantin Crețan, președintele Federației Naționale a Muncii, îl vede pe Ciurel ca printre ultimii specialiști pe care sectorul minier și energetic din Gorj îi mai are.

După venirea lui Ciurel la conducerea Termocentralei Rovinari, lucrurile au început să se schimbe în ceea ce privește finalizarea lucrărilor la grupul V, iar capacitatea respectivă urmează să fie pusă la dispoziția Sistemului Energetic Național în cel mai scurt timp.

„Indiscutabil este unul dintre ultimii profesioniști pe care județul Gorj îi mai are în acest domeniu. Este foarte bun pe partea de energie și cărbune, printre puținii care mai există pentru că, majoritatea au fost avansați pe anumite posturi susținuți de către clasa politică. Incompetenții au ajuns să conducă sistemul”, a spus sindicalistul.

Nemulțumit de promovările politice

Crețan crede că CE Oltenia a ajuns în această situație și din cauza promovărilor politice care au fost făcute de către liderii locali. „La conducerea CE Oltenia de fiecare dată au fost numiți oameni care nu au habar despre energie și cărbune”, a declarat Constantin Crețan.

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: