Actualitate

Crăete nu-l iartă pe Ciurel: Ar trebui să nu mai scoată capul pe stradă!

 

Chiar dacă au trecut mulți ani de când Laurențiu Ciurel a fost îndepărtat de la conducerea Complexului Energetic Oltenia, foștii lui colaboratori nu uită comportamentul acestuia. Ciurel a fost acuzat în nenumărate rânduri că a încercat să distrugă mișcarea sindicală din cadrul companiei energetice prin înființarea unui sindicat ”galben”, fapt care a dus în anii respectivi la mai multe proteste de stradă la Târgu Jiu.

Unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Ciurel, Doru Crăete, nu înțelege cum acesta mai are curaj să mai scoată capul pe stradă în condițiile în care le-a tăiat minerilor și energeticienilor 40% din drepturile financiare. „Toată viața a fost învățat să aibă o mână de oameni pe care a plătit-o bine și i-au răspuns la comenzi, iar de restul și-a bătut joc.

Nu mă feresc de cuvinte și este vorba de Ciurel. Când nici măcar nu se punea problema închiderii Complexului Energetic Oltenia a tăiat 40% din veniturile minerilor și energeticienilor, a umilit femeile dând prima de 8 martie doar celor care erau într-un anumit sindicat. Oameni de ăștia sunt considerați specialiști în energie. Unul ca ăsta nici nu ar trebui să scoată capul de rușine în orașul și județul acesta pentru cât rău a făcut salariaților din minerit și energie.

Îi trimitea pe oameni să care cu plasa cărbune, eu nu am uitat aceste lucruri”, a declarat Doru Crăete.

Vizualizări: 2,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: