Actualitate

Cosmin Popescu e nemulțumit că investițiile de la CEO bat pasul pe loc

Faptul că Planul de Restructurare de la Complexul Energetic Oltenia se respectă doar când vine vorba de scăderea numărului de angajați și închiderea capacităților de producție îl nemulțumește total pe președintele Consiliului Județean Gorj. 

 

Cosmin Popescu nu înțelege de ce nu se realizează cât mai repede grupul pe gaze de la Turceni și nici parcul fotovoltaic de 300 de MW, mai ales că banii pentru noile investiții au fost alocați deja României. Președintele Consiliului Județean Gorj arată cu degetul spre conducerea companiei energetice pe care o acuză de lipsă de comunicare, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

 

„Mai avem cu cei de la Tinmar celălalte SPV-uri pentru grupul pe gaze de la Turceni care este foarte important și pentru parcul fotovoltaic de 300 de MW și vă că nimeni nu mai spune nimic despre aceste investiții. Eu nu am auzit să fie făcut un anunț public și să ne anunțe că au terminat negocierile cu Tinmar, am încheiat contractele și trecem la etapa a doua de implementare a proiectelor. Încă o dată, banii sunt alocați de Comisia Europeană prin Fondul de Modernizare. Banii sunt la dispoziția României dar sunt întârzieri foarte mari. Și acum este vorba de o lipsă de comunicare așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți”, a anunțat președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

 

Vizualizări: 2,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: