Ultima oră

Copilă dispărută, căutată cu dronele

Update: Raisa, fetiţa de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta, care a dispărut luni de acasă, a fost găsită moartă pe un câmp aflat la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor, într-o zonă cu vegetaţie deasă. „În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", potrivit IPJ Dolj.

O fetiţă în vârstă de doi ani şi jumătate din Dolj este căutată inclusiv de salvamontiștii din Gorj după ce a dispărut, luni, în jurul prânzului, din faţa locuinţei.

„La solicitarea Inspectoratului Judeţean de Poliție al județului Dolj, două echipe de salvatori din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj şi cel al Consiliului Judeţean Vâlcea se deplasează către zona Breasta-Craiova pentru a se alătura echipelor de căutare angrenate în căutare unui copil de 2,5 ani dispărut de acasă”, a transmis, luni seară, Salvamont România.

Salvamontiștii vor căuta cu ajutorul dronelor cu termoviziune și echipamentelor de vizionare cu infraroșii. De asemenea, a fost activat Centrul Național de Analiză Date Salvamont-Vodafone de la Târgu Jiu pentru analiza cu programul SARUAV, bazat pe inteligenta artificială a imaginilor colectate de drone.

Vizualizări: 747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: