Ultima oră

Copiii au înghețat în clase, la Motru. Deputat: Incompetență!

Elevii din Motru s-au bucurat cel mai mult că au o săptămână de vacanță! Motivul e că aceștia ar fi tremurat în clase. Deputatul Radu Miruță a mers într-o școală din Motru și a măsurat temperatura. A arătat, astfel, că lângă calorifer erau doar 15 grade în timp ce afară erau 16. 

 

Parlamentarul Radu Miruță a fost sesizat de câțiva părinți și a mers să se convingă. A luat termometrul și a mers într-o școală. Era mai frig ca afară. Situația l-a revoltat pe Miruță mai ales în contextul în care Primăria s-a lăudat că a virat bani către UATAA să cumpere cărbune. 

 

Miruță a acuzat autoritățile locale că nu sunt în stare să le ofere copiilor condiții decente în sălile de clasă. "În clasă sunt 15 grade și afară sunt 16. Copiii îngheață în clase la Motru în ciuda faptului că e carbune de jur împrejur, iar orasul se încălzește centralizat pe cărbune. Cauza e incompetența autorității locale care vorbeste pe limba PSD si in primarie si in zona de carbune.

Doar un alt exemplu de ceea ce inseamna o zona sufocata de PSD", a transmis deputatul Radu Miruță. 

 

După ce acesta a postat imaginile pe rețelele de socializare, a venit și o reacție a Inspectoratului Școlar, care i-a atras atenția deputatului să nu facă politică în școli. "Inspectoratul Școlar Județean Gorj condamnă cu fermitate acțiunile cu scop politic și electoral pe care unele persoane publice aleg să le facă în spațiul oricărei unități de învățământ din județul Gorj. Reamintim tuturor (persoane publice, cadre didactice, părinți, elevi etc.) interdicția de a se face politică în perimetrul creșelor, grădinițelor, școlilor, liceelor. Legile în România trebuie să fie respectate de toată lumea, inclusiv de parlamentari ai statului! Nimeni nu este și nu trebuie să fie mai presus de lege!", a transmis ISJ Gorj.

 

În Motru, UATAA asigură apa caldă și căldura pentru mii de locuințe și pentru instituțiile publice, școlile și grădinițele din municipiu, dar și pentru firme private.

Vizualizări: 2,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: