Eveniment

Controale urmate de amenzi la două depozite de cherestea

Două depozite de cherestea au fost amendate cu 15 mii de lei după ce polițiștii au făcut verificări și au descoperit lemne fără documente. Oamenii legii au confiscat zeci de metri cubi de lemne și cherestea.

 

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci și Serviciului Ordine Publică, în cooperare cu lucrători ai Gărzii Forestiere și Ocolului Silvic Novaci au desfășurat o activitate de verificare la două depozite de cherestea din Novaci și Bengești-Ciocadia, în conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice. 

 

În urma verificărilor efectuate și a neregulilor constatate de polițiști la cele două depozite de cherestea controlate, aceștia au confiscat cantitățile de peste 3 metri cubi de cherestea și aproximativ 50 de metri cubi de lemn rotund, în cuantum de 14.740 de lei și au aplicat două sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 15.000 de lei, întrucât nu existau documente care să ateste proveniența materialului lemnos”, arată IPJ Gorj într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: